...
🤳 Android-uutisblogi, joka on omistettu asiantuntijaneuvoille, uutisille, arvosteluille, Android-puhelimille, sovelluksille, ohjeille, tableteille ja matkapuhelimille.

Kuinka palauttaa TikTok-tilisi 30 päivässä

26
  • TikTok-tilisi on mahdollista palauttaa 30 päivän kuluessa tilisi poistamisesta.
  • 30 päivän kuluttua poistetut TikTok-tilit suljetaan pysyvästi, eikä niitä voi palauttaa. 
  • Äskettäin suljetun TikTok-tilin palauttamiseksi tarvitset alkuperäisen sähköpostiosoitteesi ja salasanasi sisäänkirjautumista varten.

TikTok on epäilemättä vuoden 2020 läpimurto sosiaalisen median verkosto. Vaikka sovellus on ollut käytössä vuodesta 2016, globaali koronaviruspandemia on nähnyt palveluun tulvan tulvan. 

Jos päätit aiemmin tarkistaa TikTokista, mutta se ei ollut sinua varten – tai jos se oli sinulle vähän liikaa etkä saanut mitään aikaiseksi kaikille tanssihaasteille, joiden parissa löysit työstäsi – ja päätit poistaa tilisi, voit silti palauttaa TikTok-tilisi tietyissä olosuhteissa.

Olettaen, että poistit tilisi alle 30 päivää sitten, voit palauttaa sen, jotta voit aloittaa sovelluksen käytön seuraavasti. 

Näin palautat TikTok-tilisi. 

Kuinka palauttaa TikTok-tilisi 

1. Avaa TikTok-sovellus mobiililaitteesi aloitusnäytössä.

2. Napauta näytön oikeassa alakulmassa profiilikuvaketta.

3. Napauta profiilinäytössä "Rekisteröidy".

Kuinka palauttaa TikTok-tilisi 30 päivässä

Napauta "Rekisteröidy".

4. Napauta kirjautumisruudun alareunassa "Kirjaudu sisään" kohdan "Onko sinulla jo tili?"

Kuinka palauttaa TikTok-tilisi 30 päivässä

Napauta "Kirjaudu sisään".

5. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi napsauttamalla "Käytä puhelinta/sähköpostiosoitetta/käyttäjänimeä" -vaihtoehtoa luettelon yläosassa. Jos et muista salasanaasi, voit palauttaa sen myöhemmin. Sinun tulee silti valita tämä vaihtoehto.

Kuinka palauttaa TikTok-tilisi 30 päivässä

Napauta "Käytä puhelinta / sähköpostiosoitetta / käyttäjänimeä" -vaihtoehtoa.

6. Kun olet kirjautunut sisään tiedoillasi, sinut ohjataan näyttöön, jossa kerrotaan, että tilisi on deaktivoituna. Vahvista, että haluat palauttaa tilisi, napsauta "Aktivoi uudelleen".

Kuinka palauttaa TikTok-tilisi 30 päivässä

Valitse "Aktivoi uudelleen".

Tilisi palautetaan sitten ja voit jatkaa sen käyttöä normaalisti. 

On huomattava, että tämä prosessi toimii vain, jos poistit tilisi käytöstä alle 30 päivää sitten. Jos yli 30 päivää on kulunut, tilisi on poistettu pysyvästi, etkä voi palauttaa sitä etkä aktivoida uutta tiliä samalla käyttäjänimellä kuin aiemmin.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More