...
🤳 Android-uutisblogi, joka on omistettu asiantuntijaneuvoille, uutisille, arvosteluille, Android-puhelimille, sovelluksille, ohjeille, tableteille ja matkapuhelimille.

Kuinka poistaa Bumble-tilisi kahdella tavalla

34
  • Voit poistaa Bumble-tilin napsauttamalla "Poista" tilisi Asetukset-valikon alaosassa.
  • Kun poistat Bumble-tilisi, sitä ei voi palauttaa, vaan sinun on luotava uusi.
  • Jos haluat säilyttää Bumble Bizz- ja BFF-profiilisi, voit sen sijaan poistaa "Date Mode" -tilan käytöstä.

Treffisovellukset ovat yksi aloista, jotka ovat hyötyneet pandemiaelämästä, ja alustojen, kuten Hingen ja Tinderin , käytössä on ollut piikkejä.

Mutta kun yhä useammat ihmiset lataavat näitä sovelluksia, yhä useammat ihmiset joutuvat lopulta poistamaan ne – joko siksi, että he ovat löytäneet suhteen tai ovat vain kyllästyneet pyyhkäisemiseen.

Jos harkitset ilmaisen tai maksullisen Bumble-tilisi poistamista, prosessi on yksinkertainen.

Mitä sinun tulee tietää ennen Bumble-sovelluksen poistamista

Bumble-tilin poistaminen on helppoa, mutta muutama asia on huomioitava.

Jos maksat Bumblen premium-tilauksesta, sinun on ensin peruutettava kyseinen tilaus. Muuten sinua veloitetaan edelleen, vaikka sinulla ei olisi tiliä.

Jos et jostain syystä pääse käyttämään sovellusta, älä huoli – profiilisi ja laskutustietosi ovat ennallaan, ja voit ottaa yhteyttä Bumblen tukitiimiin saadaksesi apua tilisi poistamisessa.

Jos et välttämättä halua päästä eroon koko Bumble-profiilistasi, vain romanttisesta osasta, voit poistaa päivämäärätilan käytöstä. Näin voit jatkaa sovelluksen ystävyys- ja yrityspohjaisten tilojen, Bumble BFF:n ja Bumble Bizzin käyttöä. Mutta sinun pitäisi tietää, että jos poistat päivämäärätilan käytöstä, se poistaa pysyvästi kaikki tekemäsi keskustelut ja osumat. 

Näin voit poistaa joko koko Bumble-tilisi tai vain päivämäärätilan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More